Over Nathalie

Hi! Mijn naam is Nathalie,

24 jaar en gedreven om mijn positiviteit met jou te delen. Want ik ben er van overtuigd dat iedereen het kan leren om positief door het leven te gaan. Ik ben er namelijk zelf het levende bewijs van.

Vroeger was ik geen positieveling, ik was snel boos, negatief en zag het allemaal donker in. Op jonge leeftijd kwam ik in een depressie, op mijn 19e de diagnose fibromyalgie en op mijn 22e kwam ik in een burn-out. Verder heb ik best een prima leven, hoor haha ;-). Genoeg meegemaakt, in ieder geval genoeg om te leren dat positiviteit me verder brengt dan negativiteit.

Juist door al die moeilijkheden die op m’n pad kwamen heb ik geleerd dat ik onwijs veel invloed heb op mijn leven met alles wat ik denk, zeg en doe.

Lang verhaal kort: het is me geleerd om te groeien van pessimist naar optimist, juist door alles wat ik heb meegemaakt. Het heeft me sterker gemaakt, ik heb er mezelf beter door leren kennen en ik sta positiever in het leven dan ooit.

Deze kennis deelde ik eerder al op Fibromyalgieblog.nl, deze website heb ik in 2015 opgericht om mijn kennis en ervaring over fibromyalgie te delen. Om anderen in te laten zien dat er méér is in het leven dan alleen maar pijn en vermoeidheid. Echter ervoer ik ook dat dagelijks bezig zijn met mijn ziekte niet optimaal is voor mijn (genezings)proces. Daarnaast vond ik het steeds lastiger te bedenken wat ik erover moest delen.

“Juist door al die moeilijkheden die op m’n pad kwamen heb ik geleerd dat ik onwijs veel invloed heb op mijn leven met alles wat ik denk, zeg en doe.”

Wat ik ook merkte, is dat mijn verhalen, blogs en artikelen niet alleen geschikt zijn voor mensen met fibromyalgie, maar eigenlijk voor iedereen. Want een leuker en positiever leven, dat willen we toch allemaal?

En daar ontstond Positieveling.nl; een website vol met praktische tips om positiever in het leven te staan. Zonder me te richten op mijn ziekte, toegankelijk voor iedereen.

Hoera!

Binnenkort kun je mijn eerste eBook ’10 tips voor meer positiviteit downloaden’, daarnaast ga ik een videocursus ontwikkelen omtrent positief leven én kun je bij me terecht voor online coaching.

Ik hoop je met mijn blogs te kunnen inspireren en je te helpen naar een nóg leuker leven vol positiviteit!

Liefs, Nathalie

 

Wil je op de hoogte blijven van alle nieuwtjes en ontwikkelingen?
Volg me dan via Facebook & Instagram